top of page
Moespom Imagefilm
Moespom N.V.

Moespom Imagefilm

Kwaliteit sinds 1959

Moespom is een succesvol familiebedrijf in de derde generatie en gespecialiseerd in de eigen teelt van regionale aardappelen, de aanvullende inkoop van smakelijke rassen, de omzichtige verwerking en verpakking van consumptieaardappelen in aantrekkelijke verpakkingen. Met onze ervaring en ons enthousiasme voor de beste aardappelen zorgen wij elke dag voor een gezond, lekker en waardevol product.

>> Elke ketting is zo sterk als de zwakste schakel <<

gezegde

moespom grafik, Lieferkette
Leveringsketen

Op grond van ons verantwoordelijkheidsbewustzijn en oprecht belang bij een gezonde relatie tussen natuur, product en mens slagen wij erin een constante kwaliteit te vrijwaren van het veld tot bij de consument. Daarom onderhouden wij persoonlijke relaties met onze klanten en leveranciers. Wij weten dat een respectvolle en goede samenwerking de basis voor meer productkwaliteit en plezier is en op lange termijn het zakelijke succes voor alle betrokkenen verzekert.

Filosofie

Onze filosofie eindigt niet bij uw product. Het gaat om het zien van het hele ding. Beginnend met de teelt van aardappelen onder milieuvriendelijke en regionale omstandigheden, door een hygiënische en zorgvuldige verwerking, tot een klantgerichte verpakking gevuld met een eersteklas product.

Teelt

Eigen teelt van regionale en smakelijke aardappelrassen.

Productie

Hygiënische, omzichtige en energiebesparende verwerking en verpakking.

Verpakking

Klantgerichte, aantrekkelijke en zinvolle verpakkingen voor een goede productpresentatie.

Logistiek

Tijdige, betrouwbare en veilige levering aan onze klanten.

Consumenten

Respectvolle en langdurige goede samenwerking met retailers en groothandels. Tevreden klanten met heerlijke aardappelen van de beste kwaliteit.

>> We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste. <<

Onze visie

Traceerbaarheid

Om de consument te beschermen, ontvangt elke partij aardappelen automatisch een lotnummer zodra ze aankomen, dat bij het hele proces bij de goederen blijft en wordt afgedrukt op de zakken die we hebben ingepakt. Indien nodig kunnen we dit nummer gebruiken om de oorsprong van de aardappelen te bepalen.

duurzaamheid

De mensheid verbruikt meer natuurlijke hulpbronnen dan dat de aarde gelijktijdig kan vernieuwen. Daarom hebben wij concepten nodig die de toenemende uitdagingen intelligent aangaan. Wij willen helpen en dat vereist een zorgvuldige en goede samenwerking met onze leveranciers langs de gehele waardeketen.

certificaten

Hoogste prioriteit heeft voor ons de kwaliteit en als gecertificeerde onderneming is de naleving van wettelijke bepalingen voor ons vanzelfsprekend. 

 

Hieronder vindt u onze certificaten om te downloaden in PDF-formaat:

• BRC-CERTIFICAAT

• VEGAPLAN STANDAARD

• GlobalG.A.P

• GRASP

• AUTOCONTROLE BOOTDIJK

• AUTOCONTROLE KILLESTRAAT

bottom of page